Welkom

Welkom,

 

Wij, Gerrit en Thea Lansink, heten u van harte welkom in onze B&B De Boderie. We hopen dat u hier heerlijk uitrust en geniet van de landelijke sfeer. Na jaren een boerderij met bio-kippen, een camping en een biologische boerderijwinkel te hebben gerund, hebben wij gemeend het een stapje rustiger aan te moeten gaan doen.

Het contact met de gasten hebben we echter altijd als heel plezierig ervaren en de keus was dan ook snel gemaakt om met een B&B verder te gaan. Het ontbijt wordt ’s ochtends van 8.00 tot 10.00 uur geserveerd in de huiskamer (eventueel afwijkende tijden in overleg).

Van de huiskamer kan u de gehele dag gebruik maken voor een potje biljart, tafelvoetbal of darten. Er staan drankjes in de koelkast, en op de koelkast enkele versnaperingen. Deze mag u zelf pakken, maar hier zitten wel kosten aan verbonden. Wilt u het geld hiervoor in het kistje doen of even noteren in het bijliggende schrift.

Omdat we beiden ook buiten de deur werken kan het een keer voorkomen dat het ontbijt in de huiskamer al voorbereid is en in de koelkast staat. Uw tafel is dan wel gedekt en u hoeft uw dienblad alleen nog maar even uit de koelkast te halen.

Wij wensen u een fijn verblijf en hopen dat u tevreden weer huiswaarts keert.

 

Hartelijke groeten,

Gerrit en Thea Lansink

Contact