B&B 'De Boderie'Klik op  voor grote foto's

Vanaf pasen hebben wij onze vernieuwde B&B geopend namelijk; Erve Buter, Erve 't Hanhof en Erve Haselbekke . In deze B&B's zit een luxe douche met dubbele wastafel,  een zitgedeelte met t.v. en een bank, 2 x een 2-persoonskamer en in Erve Buter ook nog een extra stapelbed. Er kan een kopje koffie of thee worden gezet en er is een fohn, doucheschuim en shampoo.

U kan vanaf ons erf heerlijk wandelen, fietsen, motor rijden en er zijn verschillende leuke dorpjes/stadjes in de buurt zoals Ootmarsum, Borne, Delden. Ook liggen we aan fietsknooppuntenroute nummer 0 en 18. Bij mooi weer kan U heerlijk buiten zitten en bij iets minder mooi weer kan U altijd nog onder de veranda bij uw eigen B&B zitten. Het ontbijt wordt geserveerd in de recreatieruimte/ontbijtruimte.

U mag deze ruimte ook overdag en/of 's avonds gebruiken om heerlijk een potje te biljarten, darten, een bordspel  of tafelvoetbal te spelen. Ook staat hier een koelkast met een drankje of versnapering tegen betaling. We hopen u binnenkort bij ons op het erf te begroeten.

 

PRIJZEN

1 persoon: 55,00 euro
2 personen: 85,00 euro
3 personen: 125,00 euro
4 personen: 150,00 euro
5 personen: 175,00 euro
6 personen: 190,00 euro

Kinderen tot 10 jaar, 25% korting!

Extra's:

Babybed:  euro per weekend/ 7,50 per week.
Hond: 10 euro extra schoonmaakkosten.

Boeken/reservering maken

Wij zijn aangesloten bij de website bed en breakfast.nl
U kunt de Bed en Breakfast boeken via de website: www.bedandbreakfast.nl
Zoekterm: Albergen
Klik dan op B&B 'De Boderie'.

Rechtstreeks boeken