Historie

In 2000 zijn wij een plattelandswinkel begonnen in een gedeelte van de varkensschuur behorende bij ons pluimveebedrijf. 
 
  
 
Officiële opening van "De Boderie" door wethouder van der Vinne. Ook de regionale pers schreef uitgebreid over de opening van "De Boderie":
 
 
Aanvankelijk werd slechts een klein assortiment producten uit eigen tuin, biologische eieren en melkproducten van een regionale zuivelboerderij verkocht. Maar in de loop van de tijd werd het assortiment uitgebreid met verscheidene streekproducten zoals: jams en chutneys; veenbessenwijn; boerenijs en (in het seizoen) asperges en aardbeien. Bovendien zijn wij in 2001 begonnen met het vervaardigen van "Twentse Scharrelroom", een soort advocaat maar dan met minder alcohol en gemaakt van verse biologische eieren! Vanaf eind maart 2004 worden er ekologische groenten en fruit verkocht. Onlangs zijn we begonnen met de verkoop van biologische broodprodukten die in Duitsland bij "Biobackstube Ahaus" vers worden gebakken.
 
  
 
Met ingang van 2005 zijn we begonnen met biologische hennen. Deze kippen hebben vanuit de schuur een uitloop naar buiten en krijgen oa. volledig biologisch voer-kippen hebben de volledige snavel,minder kippen op een m2 enz.. Het welzijn van de kip staat bij ons hoog in het vaandel. U kunt bij dmv een rondleiding van alles te weten komen over  het houden van  biologische kippen.
 
Op 1 september 2018 zijn we in afgeslankte vorm verder gegaan met de Boderie. Vanaf die datum hebben we nog een minicamping, appartementen en/of B&B. Ook is er nog de mogelijkheid om een huifkartocht te boeken.